FORGOT YOUR DETAILS?ΤΑ_ΝΕΑ_ΜΑΣ

 

 

 

 

 

find-inspiration-divider

 

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου 2020, ο ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Από νωρίς ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται στην αίθουσα του “Ερατώ”, στην πλατεία Λιτοχώρου. Χορωδοί, μέλη και φίλοι δέχτηκαν το κάλεσμα για μια βραδιά διασκέδασης. Τους καλωσόρισε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας Παναγιώτης Χρυσικός. Χαιρετισμό επίσης απυήθηνε σε όλους τους παρευρισκόμενους και ο Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Σάββας Χιονίδης, ο Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευστράτιος Κυριακάκης.

Παρόντα ήταν Προεδρεία και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων από διαφόρους συλλόγους του Λιτοχώρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς κι ο μαέστρος της χορωδίας μας Ευθύμιος Μαυρίδης.

Όλοι ευχαριστήθηκαν το καλό φαγητό και ποτό του κέντρου “ΕΡΑΤΩ” αλλά και το κεφάτο μουσικό σχήμα που αποτελούνταν από  τους μουσικούς: Κώστα Βλέτση –  τραγούδι, Γιάννη Μαυρογιώργη – Πλήκτρα, Γιώργο Δημόκα – Μπουζούκι, οι οποίοι προσπάθησαν να ικανοποιήσουν όλες τις μουσικές προτιμήσεις των παρευρισκομένων.

Η διασκέδαση, ο χορός και το γλέντι κράτησαν ως αργά. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας,  ευχαριστεί από καρδιάς, όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τον καθιερωμένο Ετήσιο Χορό της.

                                                                                                                                      Το Δ.Σ.

IMG-9dce20d916ca7aa26921fce1ee3c8666-V

IMG-afc3f851c3e1196fa2dc10c440c7605e-V IMG-0619c5dbc542adf1137155f20cf8bbc6-V IMG-081dbaa0e4fbcf56c3b9c6c2eed16798-V IMG-29c51f3f0fa09e7445cee2e0ff621379-V IMG-6f1b0bf73341e3a2b2ded9b2a63bbf87-V

Ανακοίνωση Αιμοδοσίας 27-02-2020

Συνεστίαση Χορωδών

 Στις 05/02/2020 και ημέρα Τετάρτη οι Χορωδοί του Τετράφωνου Τμήματος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” μετά το καθιερωμένο μάθημα απήλαυσαν μια ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή βραδιά στην πιτσαρία “ Ο Τάσος”.

Η ευκαιρία της ονομαστικής εορτής πολλών χορωδών  έγινε αιτία συνάθροισης, επικοινωνίας και έκφρασης παλιών νοσταλγικών τραγουδιών αλλά και ενθύμησης ότι η ευτυχία κρύβεται στα απλά καθημερινά πράγματα που πολλές φορές δυστυχώς προσπερνούμε αδιάφορα.

Το κλίμα ήταν φιλικότατο, η διάθεση για πειράγματα περίσσευε, τα αστεία είχαν την τιμητική τους. Κανένας δεν ήθελε να κάνει την αρχή να αποχωρήσει αν και η επόμενη μέρα ήταν για όλους εργάσιμη. Την λύση έδωσε μια δυνατή μπόρα που ταίριαξε τέλεια με τη μελαγχολική μας διάθεση κατά τη αποχώρηση.

Ευχόμαστε “Χρόνια Πολλά” από καρδιάς σε όλους τους εορτάζοντες που είχαν την σκέψη αλλά και τη ευγενή καλοσύνη να προβούν σε αυτή την απροσδόκητα όμορφη, γι’ αυτό και αξέχαστη, νοσταλγική βραδιά.

                                                                                                                                          Το Δ.Σ.

   Κοπή Πίτας 2020

 Την Τρίτη στις 28/01/2020 και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας όλων των τμημάτων της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, στο χώρο διδασκαλίας της χορωδίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πατήρ Γεώργιος ο οποίος ευλόγησε την καινούρια χρονιά, ο Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος, η Αντιδήμαρχος Σοφία Ζουρζούρα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιτοχώρου Ευστράτιος Κυριακάκης, ο Μαέστρος μας Ευθύμιος Μαυρίδης καθώς και πλήθος χορωδών. Ευχές και χαιρετισμό απηύθηναν ο Πρόεδρος της Χορωδίας Παναγιώτης Χρυσικός καθώς και ο Δήμαρχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος. Ο Δήμαρχος επίσης υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθειά του στις εκάστοτε δραστηριότητες της χορωδίας μας και στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων του Δήμου.

Το φλουρί στην πίτα των Τμημάτων της Χορωδίας μας έτυχε το Παιδικό της Τμήμα. Στην συνέχεια μοιράστηκαν ατομικά κεκάκια στους παρευρισκόμενους χορωδούς και στο τετράφωνο τμήμα το φλουρί έτυχε ο Γεώργιος Τσαρδούνης ενώ στο τμήμα της καντάδας, ο Πρόεδρός μας Παναγιώτης Χρυσικός. Επίσης στο παιδικό τμήμα το φλουρί έτυχε η Μαρία Μαλτή.

Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς και μεγάλους χορωδούς, φίλους, φίλες, συμπολίτες και συμπολίτισσές μας υγεία, αγάπη και ευημερία για την καινούρια χρονιά. Στους τυχερούς της πίτας να είναι πάντα στη ζωή τους τυχεροί και ευτυχισμένοι.

                                                                                                                                          Το Δ.Σ.

Την Πέμπτη 10/10/2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική Αιμοδοσία, η τρίτη για το 2019, που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Από την εθελοντική προσέλευση των αιμοδοτών συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός φιαλών αίματος, εμπλουτίζοντας έτσι το απόθεμα της Τράπεζας Αίματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν και διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο τους, ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος, προσφέροντας βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστεί επίσης το εξαιρετικό προσωπικό (Ιατρό, νοσηλεύτριες και βοηθό) της Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης, για την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία, καθώς και τους ιερείς και επιτρόπους του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου που, με τη διάθεση της αίθουσας του Ιερού Ναού για την πραγματοποίηση της εθελοντικής εξόρμησης, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μίας ακόμη αιμοδοσίας.

Η Χορωδία μας συνεχίζει αδιάλειπτα το κοινωνικό της έργο και διοργανώνει τακτικές Εθελοντικές Αιμοδοσίες ανά τετράμηνο. Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2020 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως από τη χορωδία μας).

Μία υπέροχη εμπειρία έζησαν χθες Τετάρτη 28-08-2019, όσοι συμμετείχαν στην βραδιά ταβέρνας που διοργάνωσε η χορωδία μας στην ταβέρνα “Οι Μύλοι”, για όλους τους  χορωδούς, μέλη και φίλους της.

Οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και ρεπερτόριο που κάλυπτε όλα τα γούστα.Τη μουσική βραδιά άνοιξε με τραγούδι ο Κώστας Βλέτσης, αλλά το μικρόφωνο είχε την δυνατότητα να το πάρει όποιος επιθυμούσε, ανάμεσά τους και η συντοπίτισσά μας Πόπη Κουτρούλα που μας χάρισε στιγμές μοναδικές τραγουδώντας “Εκεί ψηλά στον Όλυμπο” αλλά και άλλα τραγούδια. Επίσης τραγούδισε η Βίκυ Κουμτζιάν.Στα πλήκτρα απολαύσαμε τον Γιάννη Μαυρογιώργη.

Η διασκέδαση κράτησε ως αργά, αφού το κέφι περίσσευε, η δροσιά της βραδιάς ευνοούσε και η ανάγκη των ανθρώπων για μικρές, απλές και αυθεντικές στιγμές επικοινωνίας καλύφθηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν την χορωδία με την παρουσία τους και ευχόμαστε να ζούμε πάντα τέτοιες χαρούμενες μέρες  και στο μέλλον.

Την Πέμπτη 20/06/2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία, η δεύτερη για το 2019, που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Από την εθελοντική προσέλευση των αιμοδοτών συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός φιαλών αίματος, εμπλουτίζοντας έτσι το απόθεμα της Τράπεζας Αίματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν και διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο τους, ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος, προσφέροντας βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστεί επίσης το εξαιρετικό προσωπικό (Ιατρό, νοσηλεύτριες και βοηθό) της Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης, για την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία, καθώς και τους ιερείς και επιτρόπους του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου που, με τη διάθεση της αίθουσας του Ιερού Ναού για την πραγματοποίηση της εθελοντικής εξόρμησης, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μίας ακόμη αιμοδοσίας.

Η Χορωδία μας συνεχίζει αδιάλειπτα το κοινωνικό της έργο και διοργανώνει τακτικές Εθελοντικές Αιμοδοσίες ανά τετράμηνο. Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2019.

09022017

tix_ped

ag_en_2017

afisa_aim

 

bl_af

afisa_prakt

prosklisi_s

aimodosia_2016

 Κοπή της Βασιλόπιτας1

         Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο προετοιμασίας των χορωδιακών τμημάτων, η καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “ Ι. Σακελλαρίδης ”.

2

      Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του Παραδοσιακού – Βυζαντινού τμήματος και της Μικτής τετράφωνης τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι του Δήμου μας , ο κ. Νικόλαος Λάππας – Αντιδήμαρχος, οι κυρίες Ειρήνη Βακουφτσή , Ευαγγελία Μόχλα Φαρμάκη και ο κ. Αριστείδης Ρεμπατσιός – Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο κ. Γεώργιος Μήλιος – πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου και η κυρία Ελένη Βλαχοπούλου – πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ.

      Τους παρισταμένους ευλόγησαν οι ιερείς, Αθανάσιος Βασιλείου, Μιχαήλ Μπατσάρας, Άγγελος Γιαννίκης και Γεώργιος Μπαλανίκας .

3

     Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όλους τους χορωδούς για την ενεργό συμμετοχή τους όλη την προηγούμενη περίοδο που είχε ως αποτέλεσμα μια ομολογουμένως μεστή και πολυδιάστατη πολιτιστική παραγωγή, όπως επίσης και τους φορείς του Δήμου για την αμέριστη συμπαράσταση. Ευχήθηκε η νέα χρονιά να συνεχίσει να είναι εξίσου δημιουργική και παραγωγική. Τέλος ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέδραμαν την χορωδία και βοήθησαν και βοηθούν στο να συνεχίσει να παράγεται ποιοτικό πολιτιστικό έργο.

4

     Τυχεροί χορωδοί, η κυρία Παρασκευή Κυρίτση και ο κύριος Σαράντης Ζώης- Παναγούλιας.

    Οι βασιλόπιτες, που ομολογουμένως έγιναν ανάρπαστες, ήταν μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης “ Άρτος Εφέσσου ” .

efxes 2016

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑaimodosia

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2015
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΡΑ 09:00- 13:00
«ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ»

 

Την Δημοτική μας χορωδία και την χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών, πολλά κοινά τις ενώνουν. Κυρίως όμως η αγάπη για το καλό τραγούδι. Σε συνάντηση που πρόσφατα πραγματοποίησαν τα νεοεκλεγέντα ΔΣ, αποφάσισαν την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των συνόλων. Ήδη γίνονται κοινές πρόβες, αύριο Τετάρτη 24/6/2015 θα συμμετάσχουμε στην χορωδιακή συνάντηση στο μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη ( όπου θα συμπράξουμε στο παραδοσιακό, Μπελίτικο) και έπεται συνέχεια ……

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑaimodosia

ΠΕΜΠΤΗ 11/06/2015
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΡΑ 09:00- 13:00
«ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ»

 

Αγαπητοί συμπολίτες μας, παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του τμήματος αιμοδοσίας της χορωδίας μας και να ενισχύσετε την τράπεζα αίματος.
Η προσφορά αίματος αποτελεί την ύψιστη προσφορά προς τον συνάνθρωπο και ο τόπος μας έχει ανάγκη από πολλές φιάλες αίματος το χρόνο.
Βοηθήστε μας για να μπορούμε να βοηθήσουμε όταν χρειαστεί.

Εθελοντική προσφορά αίματος, ιστών, οργάνων και έπαινοι σε αιμοδότες 7 Μαρτίου 2015

Αρ. Πρωτ: 152

ΑΦΙΣΑΛιτόχωρο:  09.03.2015

ΔΤ-38

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, ώρα  19:00 εκδήλωση, που διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, στην αίθουσα δεξιώσεων του ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στο Λιτόχωρο.

Θέμα:  η Εθελοντική προσφορά αίματος, ιστών και οργάνων.  – Βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της Δημοτικής χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”,  κ. Νίκη Ζώη-Παναγούλια, η οποία αναφέρθηκε στο έργο της  Δημοτικής Χορωδίας και της Τράπεζας αίματος που διαθέτει.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε  ο αντιδήμαρχος  Δίου-Ολύμπου κ. Νίκος Λάππας,

ο οποίος τόνισε την προσφορά των εθελοντών και την αναγκαιότητα να επιστρέφονται οι δανεικές φιάλες αίματος για την ασφάλεια όλων των κατοίκων.

Παρουσίαση της δραστηριότητας της Τράπεζας αίματος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”,   έκανε ο αντιπρόεδρος της Χορωδίας και έφορος της Τράπεζας αίματος κ. Παναγιώτης Χρυσικός, με παρουσίαση στατιστικών στοιχείων από τη δραστηριότητα της Τράπεζας αίματος την τελευταία πενταετία.

Την ομιλήτρια,  ιατρό αιματολόγο Δρ. Ιατρικής, Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας το Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κατερίνης, παρουσίασε ο παιδίατρος Χρήστος Νίκας, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Η ιατρός αιματολόγος Δρ. Ιατρικής, Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, παρουσίασε με ηλεκτρονικές παραστάσεις και ανέπτυξε με γλαφυρό λόγο, το θέμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος, ιστών και οργάνων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, διατυπώθηκαν ερωτήσεις στην ομιλήτρια και πραγματοποιήθηκε συζήτηση γύρω από την εθελοντική αιμοδοσία, τις δυνατότητες του Νοσοκομείου και την πολιτική της πολιτείας για την  εθελοντική προσφορά αίματος, ιστών και οργάνων.

Την τεχνική υποστήριξη της ηλεκτρονικής παρουσίασης είχε ο Αθανάσιος Παπαμιχαήλ υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Δημοτικής Χορωδίας.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε 331 αιμοδότες που την τελευταία πενταετία είχαν δώσει αίμα, στην Τράπεζα αίματος της  Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Την εκφώνηση για την απονομή των επαίνων είχε η κ. Νίκα-Μπελογιάννη Δήμητρα, μέλος του ΔΣ της Δημοτικής χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Την απονομή των επαίνων έκαναν:

Ο αντιδήμαρχος, Δήμου Δίου-Ολύμπου κ Νίκος Λάππας, ο πρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Διαμερίσματος Λιτοχώρου, κ . Νικόλαος Μαρνέλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δίου Ολύμπου  κ. Ιωάννης Πούλιος, η πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Δήμου Δίου Ολύμπου  κ. Λέλα  Γιάννακα, η πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, κ. Νίκη Ζώη-Παναγούλια, η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Ειρήνη Βακουφτσή, η προϊσταμένη του Τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης  κ. Γεωργία Πυργιώτου, τα μέλη του Δ.Σ. της  Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης  Σακελλαρίδης”, κ. Μαρία Καψάλη, κ. Μαρία Πλαδή, κ. Χρήστος Νίκας, κ.  Ιωάννης Ρέππας.

Για το Δ.Σ

 

    Η πρόεδρος                                                           O γενικός γραμματέας

 

Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                       Τσαρδούνης Γεώργιος

ΒΡΑΔΥΑ 2

AIMODOSIA

tsitsanis

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  

 

 

Έναρξη μαθημάτων βυζαντινού τμήματος Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

Αρ. Πρωτ: 144

Λιτόχωρο:  27.01.2015

ΔΤ-36

 

 

Άρχισαν οι εγγραφές για την συμμετοχή στα μαθήματα του Βυζαντινού τμήματος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

 

Γίνονται δεκτά άτομα, άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 20 ετών, χωρίς να είναι απαραίτητα γνώστες μουσικής παιδείας.

 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 18:30 στην αίθουσα μαθημάτων της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου,  που  βρίσκεται στο υπόγειο του νέου Δημαρχιακού πολιτιστικού  συγκροτήματος Λιτοχώρου.

 

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου,  που  βρίσκονται στο υπόγειο του νέου Δημαρχιακού πολιτιστικού  συγκροτήματος Λιτοχώρου.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται  τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

 

  • Κυριακή 1, 8, και 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 11:30 μέχρι 13:00
  • Δευτέρα 2, 9, και 16 Φεβρουαρίου 2015,   ώρα 18:00 μέχρι 22:00
  • Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και 4, 11 και 18 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18:00 μέχρι 21:00
  • Σάββατο 31 Ιανουαρίου και 7, 14, 21, και 28 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 19:00 μέχρι 21:00

 

Μαέστρος του Βυζαντινού τμήματος θα είναι η κ. Μαρίκα Φωτοπούλου

 

 

 

για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Η πρόεδρος                                                           O γενικός γραμματέας

 

Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                       Τσαρδούνης Γεώργιος

 

 

 

untitled

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

1. Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18.01.2015 ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΑΣ.

2 . Η ΠΙΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΙΣ 19.01.2015 ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ευχες χορωδιας

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ,  ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2014 ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 13:00 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΗ MYLOS

Η Δημοτική χορωδία Λιτόχωρου “Ι. Σακελλαρίδης” στα Τρίκαλα

 

Αρ. Πρωτ: 137

Λιτόχωρο 05.12.2014

ΔΤ-34

 

Η Δημοτική Χορωδία Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” με το μικτό τετράφωνο τμήμα της θα παρουσιάσει εορταστικά τραγούδια των ημερών το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 από ώρα 17:00 μέχρι 17:30 στο “ Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα.

Η χορωδία είναι προσκεκλημένη από τη «Δημοτική Χορωδία Τρικάλων» του Δήμου  Τρικκαίων – Δ/νση Παιδείας & Πολιτισμού – Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού

 

Η αποστολή της Δημοτικής μας χορωδίας θα ξεκινήσει ώρα 1 το μεσημέρι του Σαββάτου από το χώρο της παλιάς λαϊκής αγοράς και θα επιστρέψει αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ζώη- Παναγούλια Νίκη                       Τσαρδούνης Γεώργιος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ι.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ PROGRAMMA

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

prosklisi 20x10 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ 22.11 & 23.11.2014

Mε μεγάλη επιτυχία   συμμετείχε η τετράφωνη χορωδία της Δημοτικής Χορωδίας Ι. Σακελλαρίδης,  μαζί με με το φωνητικό σύνολο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, de profundis, στην παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης σουίτας «Χριστός Γεννάται» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, (Λεωφ Στρατού) την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.

Το έργο αυτό, για αφηγητή, χορωδία και μικρή ορχήστρα, είναι η εξιστόρηση της ιστορίας της Γέννησης, όπως αυτή αναγράφεται στα ιερά ευαγγέλια, πλαισιωμένη από τα ανάλογα κάλαντα.

Τις χορωδίες  διεύθυνε ο μαέστρος, κ. Ευθύμιος Μαυρίδης.

Δελτίο τύπου

Αρ. Πρωτ: 73

Λιτόχωρο: 17.12.2013

ΔΤ-15

 

Κάλαντα στην Κονταριώτισα

 

Το Σάββατο 21.12.2013,  το παραδοσιακό τμήμα της Δημοτική χορωδίας  Λιτόχωρου Ι. Σακελλαρίδης  του Δήμου Δίου-Ολύμπου,  παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία  κάλαντα από πολλές περιοχές της Ελλάδος στην Κονταριώτισα Πιερίας,  μαζί με τον Πολιτιστικό Όμιλο Νέας Εφέσου << Ο Ηράκλειτος>> και τον πολιτιστικό Σύλλογο Κονταρίωτισας << Πιέρες>>.

Μαέστρος και των τριών    Χορωδιών η Μουσικός – Ηθοποιός : Μαρίκα Φωτοπούλου.

 

 

Με εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Η πρόεδρος                                                           O γενικός γραμματέας

 

 

Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                       Τσαρδούνης Γεώργιος

TOP