FORGOT YOUR DETAILS?ΤΑ_ΝΕΑ_ΜΑΣ

Μουσικές Βραδιές της Χορωδίας μας με την Ορχήστρα

της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε.)

Η Χορωδία μας συμμετείχε στην μουσική εκδήλωση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με την 14μελή Ορχήστρα της και τους τραγουδιστές της, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 9 το βράδυ,στο Δημοτικό θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου. Η Σχολή Ευελπίδων στρατοπεδεύει για ένα μήνα στο Λιτόχωρο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, για εκπαίδευση και θερινή διαβίωση.

Στις 17 Ιουλίου 2017 στις 8 το βράδυ, έγινε η δεύτερη μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα της Σ.Σ.Ε., στην αίθουσα του Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η Χορωδία μας παρουσίασε διάφορα τραγούδια και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την Ορχήστρα της Σ.Σ.Ε. και τους τραγουδιστές της.

Τις δύο μουσικές εκδηλώσεις,οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, διεύθυνε ο μαέστρος μας Ευθύμιος Μαυρίδης και τις παρακολούθησαν οι αρχές του τόπου μας, Αξιωματικοί,Ευέλπιδες αλλά και πλήθος κόσμου.

Στις 20 Ιουλίου 2017, στις 2.30΄το μεσημέρι, η Χορωδία μας αποδεχόμενη την πρόσκληση του Στρατηγού Διοικητή της Σ.Σ.Ε. Χαράλαμπου Λαλούση, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Σ.Σ.Ε. (Καναπίτσα). Συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. και χορωδοί, όπου συνέφαγαν με τους αξιωματικούς της Σ.Σ.Ε. και Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Σ.Α.Ν). Ο Στρατηγός Διοικητής μας ενημέρωσε για την ιστορία της Σχολής, τις δραστηριότητές της και επέδωσε στη Χορωδία μας την πλακέτα της Σχολής. Ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας επέδωσε στον Στρατηγό : τα Πρακτικά (βιβλίο)της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα:”Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα”.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC 6 7

find-inspiration-divider

Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και περί ώρα 21.30΄ τίμησε τον Γεώργιο Γκούντα του Αριστείδη για την καλωσύνη και την ευγένεια που επέδειξε προς την Χορωδία μας και για την χορήγηση του υψηλού χρηματικού ποσού που μας διέθεσε.

Σε κεντρικό σημείο του Λιτοχώρου, πλησίον του σπιτιού του, επιδόθηκαν από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστήρια επιστολή, ψηφιακός δίσκος (CD) με Λιτοχωρίτικα τραγούδια και τα Πρακτικά (βιβλίο) της Επιστημονικής Διημερίδας που πραγματοποίησε η Χορωδία μας με θέμα: «Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα» σε 3 αντίτυπα, για τον ίδιο και για τα παιδιά του, Αριστείδη και Βικτωρία.

Στη συνέχεια το Τετράφωνο Τμήμα της Χορωδίας μας τραγούδησε τοπικά και άλλα τραγούδια, ο ίδιος και οι συγγενείς του που ήταν παρόντες συγκινήθηκαν και εντυπωσιάσθηκαν από την όλη εκδήλωση.

Τέλος στους Χορωδούς προσφέρθηκε κέρασμα από τον Γεώργιο Γκούντα.

gouda1

gouda2

gouda3

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 08.06.2017

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αιμοδοσία, η δεύτερη για το 2017. Οι αιμοδότες ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μας και ενίσχυσαν με ικανοποιητικό αριθμό φιαλών αίματος τη Τράπεζα Αίματος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”. Τους ευχαριστούμε θερμά που διέθεσαν λίγο από τον χρόνο τους, προσφέροντας συγχρόνως ένα δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη!
Ευχαριστούμε επίσης τους ιερείς και τους υπεύθυνους του Ι. Ν.Αγίου Νικολάου για την προσφορά της αίθουσας. Ευχαριστούμε ακόμη όσους εμπλούτισαν με εδέσματα τον μπουφέ για τους αιμοδότες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό, τις νοσηλεύτριες και τον βοηθό τους, του τμήματος αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης που διεκπεραίωσαν με επιτυχία μία ακόμη αιμοδοσία.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη αιμοδοσία θα γίνει τον Οκτώβριο, ελπίζοντας ότι οι σημερινοί αιμοδότες να γίνουν κοινωνοί και σε νέους.

collage-2017-06-09 (1)collage-2017-06-09

 

 

 

 

 

 

 

 Σύνθεση νέου Δ.Σ Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου

09022017

tix_ped

ag_en_2017

afisa_aim

 

bl_af

afisa_prakt

prosklisi_s

aimodosia_2016

 Κοπή της Βασιλόπιτας1

         Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο προετοιμασίας των χορωδιακών τμημάτων, η καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “ Ι. Σακελλαρίδης ”.

2

      Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του Παραδοσιακού – Βυζαντινού τμήματος και της Μικτής τετράφωνης τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι του Δήμου μας , ο κ. Νικόλαος Λάππας – Αντιδήμαρχος, οι κυρίες Ειρήνη Βακουφτσή , Ευαγγελία Μόχλα Φαρμάκη και ο κ. Αριστείδης Ρεμπατσιός – Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο κ. Γεώργιος Μήλιος – πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου και η κυρία Ελένη Βλαχοπούλου – πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ.

      Τους παρισταμένους ευλόγησαν οι ιερείς, Αθανάσιος Βασιλείου, Μιχαήλ Μπατσάρας, Άγγελος Γιαννίκης και Γεώργιος Μπαλανίκας .

3

     Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όλους τους χορωδούς για την ενεργό συμμετοχή τους όλη την προηγούμενη περίοδο που είχε ως αποτέλεσμα μια ομολογουμένως μεστή και πολυδιάστατη πολιτιστική παραγωγή, όπως επίσης και τους φορείς του Δήμου για την αμέριστη συμπαράσταση. Ευχήθηκε η νέα χρονιά να συνεχίσει να είναι εξίσου δημιουργική και παραγωγική. Τέλος ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνέδραμαν την χορωδία και βοήθησαν και βοηθούν στο να συνεχίσει να παράγεται ποιοτικό πολιτιστικό έργο.

4

     Τυχεροί χορωδοί, η κυρία Παρασκευή Κυρίτση και ο κύριος Σαράντης Ζώης- Παναγούλιας.

    Οι βασιλόπιτες, που ομολογουμένως έγιναν ανάρπαστες, ήταν μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης “ Άρτος Εφέσσου ” .

efxes 2016

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑaimodosia

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2015
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΡΑ 09:00- 13:00
«ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ»

 

Την Δημοτική μας χορωδία και την χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών, πολλά κοινά τις ενώνουν. Κυρίως όμως η αγάπη για το καλό τραγούδι. Σε συνάντηση που πρόσφατα πραγματοποίησαν τα νεοεκλεγέντα ΔΣ, αποφάσισαν την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των συνόλων. Ήδη γίνονται κοινές πρόβες, αύριο Τετάρτη 24/6/2015 θα συμμετάσχουμε στην χορωδιακή συνάντηση στο μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη ( όπου θα συμπράξουμε στο παραδοσιακό, Μπελίτικο) και έπεται συνέχεια ……

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑaimodosia

ΠΕΜΠΤΗ 11/06/2015
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΡΑ 09:00- 13:00
«ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ»

 

Αγαπητοί συμπολίτες μας, παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του τμήματος αιμοδοσίας της χορωδίας μας και να ενισχύσετε την τράπεζα αίματος.
Η προσφορά αίματος αποτελεί την ύψιστη προσφορά προς τον συνάνθρωπο και ο τόπος μας έχει ανάγκη από πολλές φιάλες αίματος το χρόνο.
Βοηθήστε μας για να μπορούμε να βοηθήσουμε όταν χρειαστεί.

Εθελοντική προσφορά αίματος, ιστών, οργάνων και έπαινοι σε αιμοδότες 7 Μαρτίου 2015

Αρ. Πρωτ: 152

ΑΦΙΣΑΛιτόχωρο:  09.03.2015

ΔΤ-38

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, ώρα  19:00 εκδήλωση, που διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, στην αίθουσα δεξιώσεων του ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στο Λιτόχωρο.

Θέμα:  η Εθελοντική προσφορά αίματος, ιστών και οργάνων.  – Βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της Δημοτικής χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”,  κ. Νίκη Ζώη-Παναγούλια, η οποία αναφέρθηκε στο έργο της  Δημοτικής Χορωδίας και της Τράπεζας αίματος που διαθέτει.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε  ο αντιδήμαρχος  Δίου-Ολύμπου κ. Νίκος Λάππας,

ο οποίος τόνισε την προσφορά των εθελοντών και την αναγκαιότητα να επιστρέφονται οι δανεικές φιάλες αίματος για την ασφάλεια όλων των κατοίκων.

Παρουσίαση της δραστηριότητας της Τράπεζας αίματος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”,   έκανε ο αντιπρόεδρος της Χορωδίας και έφορος της Τράπεζας αίματος κ. Παναγιώτης Χρυσικός, με παρουσίαση στατιστικών στοιχείων από τη δραστηριότητα της Τράπεζας αίματος την τελευταία πενταετία.

Την ομιλήτρια,  ιατρό αιματολόγο Δρ. Ιατρικής, Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας το Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κατερίνης, παρουσίασε ο παιδίατρος Χρήστος Νίκας, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Η ιατρός αιματολόγος Δρ. Ιατρικής, Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, παρουσίασε με ηλεκτρονικές παραστάσεις και ανέπτυξε με γλαφυρό λόγο, το θέμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος, ιστών και οργάνων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, διατυπώθηκαν ερωτήσεις στην ομιλήτρια και πραγματοποιήθηκε συζήτηση γύρω από την εθελοντική αιμοδοσία, τις δυνατότητες του Νοσοκομείου και την πολιτική της πολιτείας για την  εθελοντική προσφορά αίματος, ιστών και οργάνων.

Την τεχνική υποστήριξη της ηλεκτρονικής παρουσίασης είχε ο Αθανάσιος Παπαμιχαήλ υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Δημοτικής Χορωδίας.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε 331 αιμοδότες που την τελευταία πενταετία είχαν δώσει αίμα, στην Τράπεζα αίματος της  Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Την εκφώνηση για την απονομή των επαίνων είχε η κ. Νίκα-Μπελογιάννη Δήμητρα, μέλος του ΔΣ της Δημοτικής χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Την απονομή των επαίνων έκαναν:

Ο αντιδήμαρχος, Δήμου Δίου-Ολύμπου κ Νίκος Λάππας, ο πρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Διαμερίσματος Λιτοχώρου, κ . Νικόλαος Μαρνέλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δίου Ολύμπου  κ. Ιωάννης Πούλιος, η πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Δήμου Δίου Ολύμπου  κ. Λέλα  Γιάννακα, η πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, κ. Νίκη Ζώη-Παναγούλια, η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Ειρήνη Βακουφτσή, η προϊσταμένη του Τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης  κ. Γεωργία Πυργιώτου, τα μέλη του Δ.Σ. της  Δημοτικής Χορωδίας Λιτόχωρου “Ιωάννης  Σακελλαρίδης”, κ. Μαρία Καψάλη, κ. Μαρία Πλαδή, κ. Χρήστος Νίκας, κ.  Ιωάννης Ρέππας.

Για το Δ.Σ

 

    Η πρόεδρος                                                           O γενικός γραμματέας

 

Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                       Τσαρδούνης Γεώργιος

ΒΡΑΔΥΑ 2

AIMODOSIA

tsitsanis

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  

 

 

Έναρξη μαθημάτων βυζαντινού τμήματος Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

Αρ. Πρωτ: 144

Λιτόχωρο:  27.01.2015

ΔΤ-36

 

 

Άρχισαν οι εγγραφές για την συμμετοχή στα μαθήματα του Βυζαντινού τμήματος της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

 

Γίνονται δεκτά άτομα, άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 20 ετών, χωρίς να είναι απαραίτητα γνώστες μουσικής παιδείας.

 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 18:30 στην αίθουσα μαθημάτων της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου,  που  βρίσκεται στο υπόγειο του νέου Δημαρχιακού πολιτιστικού  συγκροτήματος Λιτοχώρου.

 

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου,  που  βρίσκονται στο υπόγειο του νέου Δημαρχιακού πολιτιστικού  συγκροτήματος Λιτοχώρου.

 

Οι εγγραφές θα γίνονται  τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

 

  • Κυριακή 1, 8, και 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 11:30 μέχρι 13:00
  • Δευτέρα 2, 9, και 16 Φεβρουαρίου 2015,   ώρα 18:00 μέχρι 22:00
  • Τετάρτη 28 Ιανουαρίου και 4, 11 και 18 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18:00 μέχρι 21:00
  • Σάββατο 31 Ιανουαρίου και 7, 14, 21, και 28 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 19:00 μέχρι 21:00

 

Μαέστρος του Βυζαντινού τμήματος θα είναι η κ. Μαρίκα Φωτοπούλου

 

 

 

για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Η πρόεδρος                                                           O γενικός γραμματέας

 

Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                       Τσαρδούνης Γεώργιος

 

 

 

untitled

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

1. Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18.01.2015 ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΑΣ.

2 . Η ΠΙΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΙΣ 19.01.2015 ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2014


ευχες χορωδιας

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ,  ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2014 ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 13:00 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΗ MYLOS

Η Δημοτική χορωδία Λιτόχωρου “Ι. Σακελλαρίδης” στα Τρίκαλα

 

Αρ. Πρωτ: 137

Λιτόχωρο 05.12.2014

ΔΤ-34

 

Η Δημοτική Χορωδία Λιτόχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” με το μικτό τετράφωνο τμήμα της θα παρουσιάσει εορταστικά τραγούδια των ημερών το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 από ώρα 17:00 μέχρι 17:30 στο “ Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα.

Η χορωδία είναι προσκεκλημένη από τη «Δημοτική Χορωδία Τρικάλων» του Δήμου  Τρικκαίων – Δ/νση Παιδείας & Πολιτισμού – Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού

 

Η αποστολή της Δημοτικής μας χορωδίας θα ξεκινήσει ώρα 1 το μεσημέρι του Σαββάτου από το χώρο της παλιάς λαϊκής αγοράς και θα επιστρέψει αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ζώη- Παναγούλια Νίκη                       Τσαρδούνης Γεώργιος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ι.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ PROGRAMMA

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

prosklisi 20x10 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ 22.11 & 23.11.2014

 


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2013


Mε μεγάλη επιτυχία   συμμετείχε η τετράφωνη χορωδία της Δημοτικής Χορωδίας Ι. Σακελλαρίδης,  μαζί με με το φωνητικό σύνολο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, de profundis, στην παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης σουίτας «Χριστός Γεννάται» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, (Λεωφ Στρατού) την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013.

Το έργο αυτό, για αφηγητή, χορωδία και μικρή ορχήστρα, είναι η εξιστόρηση της ιστορίας της Γέννησης, όπως αυτή αναγράφεται στα ιερά ευαγγέλια, πλαισιωμένη από τα ανάλογα κάλαντα.

Τις χορωδίες  διεύθυνε ο μαέστρος, κ. Ευθύμιος Μαυρίδης.

Δελτίο τύπου

Αρ. Πρωτ: 73

Λιτόχωρο: 17.12.2013

ΔΤ-15

 

Κάλαντα στην Κονταριώτισα

 

Το Σάββατο 21.12.2013,  το παραδοσιακό τμήμα της Δημοτική χορωδίας  Λιτόχωρου Ι. Σακελλαρίδης  του Δήμου Δίου-Ολύμπου,  παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία  κάλαντα από πολλές περιοχές της Ελλάδος στην Κονταριώτισα Πιερίας,  μαζί με τον Πολιτιστικό Όμιλο Νέας Εφέσου << Ο Ηράκλειτος>> και τον πολιτιστικό Σύλλογο Κονταρίωτισας << Πιέρες>>.

Μαέστρος και των τριών    Χορωδιών η Μουσικός – Ηθοποιός : Μαρίκα Φωτοπούλου.

 

 

Με εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Η πρόεδρος                                                           O γενικός γραμματέας

 

 

Ζώη – Παναγούλια Νίκη                                       Τσαρδούνης Γεώργιος

TOP